Morgontur med en köttbulle

I morse tog jag en liten tur med en liten ponny. Vad gör man egentligen när man inte kan sova? Man loggar in på Starstable och rider runt lite såklart!
Det är ganska mysigt på morgonen. Det är inte så många inloggade och då kan man unna sig en liten ensamstund. Även om jag gillar att vara inne samtidigt som medlemmarna i The Swans så kan det ibland vara skönt med lite omväxling. 
 
Efter sommaren kommer jag få en rejäl omväxling, men jag vet inte om jag kommer gilla den. Ojojoj... blir jag verkligen vuxen på riktigt? På torsdag smäller det mina damer och herrar. No more school!
 

Tävlingsoutfit

Detta är min tävlingsoutfit som jag för det mesta använder mig av
 
 
Hjälm: Västkobbens fiskeby
Jacka: Valedalebyn
Handskar: Jarlaheim
Byxor: Silvergladebyn
Stövlar: Silvergladebyn
 
Träns: Jorvikstallet
Sadel: Moorlandstallet
Schabrak: Valedalebyn
 
 

Goldrain

Det här är Goldrain, eller Coltrane som han egentligen heter. Han är döpt efter John Coltrane som var en jazzmusiker som jag lyssnar väldigt mycket på. Coltrane älskar att bara trava omkring i skogen lika mycket som han tycker om att springa av sig på Everwindfälten. Han är väldigt lättriden och lyssnar väldigt bra på små kommandon. Han går ofta med huvudet högt, som det stolta arabiska fullblod han är. Han är väldigt nyfiken av sig och väldigt oförsiktig. Om han ser ett främmande föremål brukar han oftast inte rygga. Han vill undersöka det. Ibland känns det inte som att han bryr sig om att han är en häst. Coltrane hittade jag uppstallad på Goldspurs gård. Jag fick köpa honom av familjen då de var tvugna att sälja av några av sina hästar. När jag provred Coltrane första gången visste jag att jag ville ha honom. Nu står han i mitt stall. Han och Hawkeye brukar jämt hitta på bus tillsammans för att få lite extra att äta. 
 

Hawkeye

Hawkeye är en liten busig jorvisisk ponny med ett hjärta av guld. Han hamnade i mitt stall efter att jag för första gången såg honom i försäljningstallet på paddockön när jag en dag besökte Skördebygden. Det kändes som att han hela tiden tittade på mig, av alla människor som befann sig i närheten. Jag smälte direkt. Vem kan motstå en sådan här goding egentligen?
Han heter Hawkeye för att jag är ett stort Marvelfan, och för att han alltid ser vad man behöver. Ser han att jag är på dåligt humör kan han bara puffa lite på mig eller göra något annat för att få mig på bättre humör. Han träffar alltså alltid rätt. 

För att sammanfatta mig själv lite kort

Vem är Azzurra Eastwood? 
Det ska jag försöka berätta för er lite kort.
 
  • Om man lägger ihop de konton jag haft på Starstable så har jag spelat i över två år. 
  • Jag fyller 19 i slutet av året.
  • Mitt mål just nu är att om två år ska jag flytta till Australien och gå på ett college där.
  • Det jag brukar göra när jag loggar in är att hälsa på alla svanar som är inne och svara på brev. 
  • Jag är väldigt blyg av mig.
  • Musik är min stora passion.
  • Nästan alla mina hästar är döpta efter personer eller karaktärer från filmer. (Mest Marvelkaraktärer)
  • Jag väntar alltid med att köpa en till häst efter att jag levlat färdigt alla andra av mina hästar. Annars får jag panik om det står två olevlade hästar i mitt stall.
  • Jag är en flummig person ibland.
Hoppas ni fått en bättre bild av mig!
 Jag har ingen aning om vad som hände här, kanske ville jag passa på och träna?

Wintershadow

 
Det här är den allra första häst som varit min i spelet. Hans namn är Wintershadow, eftersom han är född under vintern och han följer mig alltid som en skugga. Shadow, som han kallas är ett jorvisiskt varmblod med ett väldigt lugnt temprament. Han trivs väldigt bra i andras sällskap men hatar att vara ensam. Favoritgodiset är äpplen. 
Shadow kom till min ägo efter att ha skött om honom i några veckor, och hans familj beslutade att sälja honom till mig eftersom de inte skulle ha tid med honom. Självklart tackade jag ja eftersom vi klickade så bra ända från första stund. 

Välkomna tillbaka!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12342183/?claim=2nnmyy5n2jv">Följ min blogg med Bloglovin</a>
 
Eller välkommen för första gången om du aldrig tidigare besökt valedalerosen.blogg.se!
 
Är tillbaka efter en väldigt lång bloggpaus, då jag hade en väldigt stressig period och helt enkelt valde att stänga ner bloggen.
 
Mycket har hänt sedan sist. Jag spelar numera bara på server två på Azzurra Eastwood.
Jag har blivit ägare av The Swans. Och om precis en vecka har jag tagit studenten...
 
Helt sjukt!
 
Anledningen till att jag börjar blogga igen är bara att jag är sugen på det, och flera stycken i klubben tyckte att jag skulle börja blogga igen.
 
Håller på att testa mig fram med denna design. Headern ser lite konstig ut kanske. Jag har inte hunnit fixat något bättre ännu så vi får se lite vad som händer framöver!
Ni får stå ut med headern än så länge tills jag tar mig i kragen och fixar något nytt (Om någon känner att den vill fixa någon enkel och fin header som passar med designen så tackar jag inte nej i alla fall!)
 
 
 Gammal bild från december, svanarna står redo inför championatet (: